Введення мораторію на 10 років на будь-яке житлове будівництво в м.Києві

Інфраструктура міста Києва в тому стані, в якому вона знаходиться зараз, не справляється з кількістю мешканців міста. 5 днів в тиждень місто стоїть в суцільних "пробках", для того, щоб з масиву добратися в центр міста наземним транспортом або власним авто треба декілька годин, підземний транспорт в цей час перевантажений. Не вирішена проблема парковок. Дитячі садки переповнені, школи також переповнені, існують великі черги до дитячих садків, школи проводять конкурсний відбір майбутніх школярів. Не краща ситуація із медициною - в поліклініках багаточасові черги до будь-якого спеціаліста, в лікарнях дуже часто не вистачає вільних місць. Але новобудови ростуть, як гриби після дощу. Невже не зрозуміло, що Київ "не резиновий", і кожна здана в експлуатацію квартира, це новий автомобіль на дорозі, нове місце в дитячому садку, потім школі, тобто те, чого зараз не вистачає вже існуючим членам Київської громади. Тому я пропоную: ввести мораторїй строком на 10 років на будь-яке житлове будівництво в межах м.Києва. За цей час всі зусилля спрямувати на поліпшення вже існуючої та побудови нової інфраструктури міста, а саме: розширення та побудова нових доріг, побудова паркінгів, побудова нових шкіл, дитячих садків, лікарень та інших об"єктів інфраструктури. В разі, якщо місто не зможе впоратися з поставленою задачею, мораторій треба буде продовжити ще на 10 років. Зробимо місто комфортним для життя!