Викуп КМДА земельної ділянки від ТОВ "Істрейт" на перетині вул. Ф. Пушиної та Чорнобильської в Святошинському р-ні

ТОВ "Істрейт" (афілійоване з "АТБ") отримало цю ділянку розміром 0,543 га внаслідок земельного дерибану, що здійснювався ще за часів Черновецького, і має намір збудувати тут цілодобовий супермаркет "АТБ" заввишки 10 м на відстані 15 м від помешкань, і також захопити шмат території, що йому не належить, під парковку. 190 мешканців буд. за адресою Чорнобильська, 4/56, підписали листа до В. Кличка з протестом проти цього. В ніч з 7 на 8 грудня забудовник, у супроводі півсотні "тітушок", звів паркан, який ввечері був знесений громадою за підтримки небайдужих організацій. Оскільки КМДА має профіцит бюджету в 5 млрд. грн., прохаємо здійснити викуп цієї ділянки (остання ціна за договором продажу - 10, 3 млн. грн.) та відновити на ній сквер, зруйнований попередніми власниками. Ми не бажаємо бачити перед своїми вікнами цілодобові супермаркети зі смердючими смітниками. Приєднуйтесь до петиції!