Скасувати оренду земельної ділянки між метро Виставковий центр і Національним Університетом Щевченко, за адресою Проспект Глушкова,2, для облаштування скверу пам`яті загинувших на сході Киян.

публікація залишилось 24 дні

Земельна ділянка загальною площею 1,02 га між станцією метрополітену Виставковий центр і Київським Національним Університетом Шевченко, що розташований по проспекту Глушкова,2, по сумнівним схемам буда надана в оренду фірмі одноденці ТОВ Старбілд через місяць після того як ця фірма з`явилась на світ. Після закінчення трбохрічної оренди ТОВ Старбілд дивним способом передає право оренди ТОВ Спортбізілект і таким же дивним способом оренда продовжується на 49 років. На всі мої звернення за останні п`ять років яка тільки брехня не надходила мені в численних відповідях від Інспекції архітектурного контролю і не зважаючи на це за брехню ніхто не був покараиний. Вимагаю скасувати оренду земельної ділянки за вище вказанною адресою і облаштувати на цій ділянці сквер Героям війни загинувшим за свободу і незалежність Украини.