Заборона на паркування автомобілів на вулиці Михайлівській має виконуватися.

публікація Недостатньо підписів

Вулиця Михайлівська є однією із основних дорожних артерій міста Києва. Однак, вулиця вже довший час залишається заблокована незаконно запаркованими автомобілями, хоча біля спуску з Михайлівської площі, а також знизу, з боку Майдану Незалежності встановлені дорожні знаки – зупинка заборонена! Залишені на вул. Михайлівській автомобілі дають можливість рухатися автотранспорту лише у одній вільній смузі, як вниз до вулиці Хрещатик так і вгору до Михайлівської площі.

Незважаючи на знаки, які забороняють навіть зупинку (!) автомобілів на вулиці Михайлівській, одна із двох існуючих дорожних смуг постійно запаркована автомобілями. Автомобілі залишають запаркованими цілодобово, що є неприпустимим в у центрі столиці. Міська влада, та поліція міста нехтують своїми обов’язками і ігнорують існуючу проблему.

Будь ласка, підтримайте петицію, щодо розблокування однієї із найважливіших транспортних артерій міста.

Підписання завершено