Навести чистоту в місті Києві

публікація Недостатньо підписів

Столиця є візитівкою та обличчям країни. На сьогоднішній день місто Київ не може похвалитися своєю чистотою. Тому, задля здорового майбутнього наших дітей, необхідно шукати шляхів, як це змінити. По-перше, необхідно встановити достатню кількість сміттєвих урн. Їх у Києві критично не вистачає, а якщо вони і є, то всі завалені сміттям. Цигарки та інший непотріб кидають просто під ноги, де повага до інших?! По-друге, життєво необхідно встановити сміттєві баки для сортування сміття та привчити киян такій простій науці, оскільки те сміття, яке потрапляє на полігони виділяє небезпечні речовини, що викликають рак. Дивно, що в 21 сторіччі, коли сусідні європейські країни вже навчилися заробляти на своєму ж смітті, Україна, яка де в чому є навіть кращою від інших, пасе задніх у зборі сміття. Та непотрібно навіть йти далеко, у місті Вінниці вже навели порядок, а коли ж прийде черга Києва? Чи Київ уже не столиця?!

Підписання завершено