Створити муніципальний транспорт в міста-супутники Києва.

Інваліди, діти, люди літнього віку , жінки з дітьми на візочках -не можуть використовувати маршрутні таксі. Поперше для цієї категорії громадян це занаддто дорого, великі візочки не поміщаються в маленькі буси, в бусах відсутні пандуси для інвалідів на візках та матерів з дітьми на візках.. Відсутні місця для інвалідів. Хамске відношення водіїв до пільговиків (якщо вже є два пассажира) то третій і всі інші можуть іти пішки, або чекати наступну...наступну.. і не мають спромоги доїхати. Картка киянина не "працює" у містах-супутниках. Пенсіонери цих міст не мають право на пільговий проїзд у Києві, а в своему місті немає муніципального транспорту. Зробити помірковані ціни і ці міста і Київ будуть мати свою вигоду. Дороги навколо Києва не будуть такі перевантажені. Екологія. Створення робочих місць.Переваг для створення дуже багато дуже багато.