Змінити схему автобусного маршруту №37 - точніше, повернути маршрут, який був раніше (до його останньої зміни)!

Просимо змінити схему автобусного маршруту №37 - зробити кінцеву зупинку на зупинці "Вулиця Бударіна" і, щоб це стало можливим, - облаштувати для цього місце для розвороту автобусу (наприклад, на місці стоянки для машин за магазином (вона стоїть там незаконно) - і на цьому місці буде розворот міського автобусу). Раніше кінцева зупинка цього автобусу була біля Геріатричного пансіонату (03179, м. Київ, вул. Бударіна, 11).
ЦЕ сталося за часів мерства О.Попова:
він приїхав В ЖК ЧАЙКА зі своїми заступниками на прохання пана Кулагіна (засновника ЖК ЧАЙКА, http://chayka.org.ua/deputatskaya-gruppa-chajka/biografii-deputatov/kulagin-aleksej-vladimirovich.aspx), вони обговорили транспортне питання ж/к "Чайка", ну і парниковий радгосп не забули - і кінцеву зупинку продовжили аж за Київ - до ЖК Чайка і селища Чайка!
А тепер порахуйте, скільки зайвого бензину спалив міський автобус, катаючи пасажирів в область!
Чиновників, які допустили це, треба притягти до відповідальності!