Ліквідувати поворот з вул. Олени Теліги на вул. Олега Ольжича у зв"язку з постійними заторами на вулиці Олени Теліги.

Набридла постійна тягручка (і вдень, і вночі) перед світлофором на перехресті вулиць Олени Теліги та Олега Ольжича. У напрямку м. Дорогожичі у годину пік тягручка починається аж від м. Петрівка. З боку м. Дорогожичі у бік м. Петрівка перед перехрестям з вул. Ольжича з правої у ліву смугу постійно перелаштовується транспорт (особливо тролейбуси), що також спричиняє тягручку. ВИМАГАЄМО ЛІКВІДУВАТИ ПОВОРОТ З ВУЛ. О.ТЕЛІГИ НА ВУЛ. ОЛЬЖИЧА. Тролейбуси №19 та №22 спрямувати через вул. Академіка Грекова. КІЛЬКІСТЬ АВТО, ЩО ПОВЕРТАЮТЬ ЗА ТЕЛІГИ НА ОЛЬЖИЧА НЕ ЗРІВНЯЄТЬСЯ З ТІЄЮ КІЛЬКІСТЮ АВТОМОБІЛІВ, ЩО ПОСТІЙНО СТОЯТЬ НА ТЕЛІГИ ПЕРЕД СВІТЛОФОРОМ!