ВБЕРЕЖІМО СЕБЕ ВІД ТРАВМ!!! ПОБУДОВА нових якісних КАНАЛІЗАЦІЙ на вулицях Києва ЗА СВІТОВИМИ СТАНДАРТАМИ!!!

публікація Недостатньо підписів

Прошу підтримати петицію щодо побудови тротуарів та каналізацій на вулицях Києва за світовими стандартами! Щоб влітку під час дощу ми могли спокійно гуляти по вулицях в елегантних туфельках, а не плавати, набравши повне взуття води, а взимку – насолоджуватися казковими пейзажами, прогулянками без травм - і бути спокійними за себе та своїх дітей.

Скільки людей страждає від того, що взимку вода із ринв будинків тече просто на тротуар, а потім замерзає і люди падають та отримують травми?!!!

Найбільш об’єктивний показник якості зимового прибирання: СТАТИСТИКА ТРАВМАТИЗМУ. Так от: до травмпунктів Києва внаслідок ожеледиці упродовж 13-15 листопада 2016 року усього звернулися 293 людини, з них 8 дітей. За три дні звернень у травмпункти госпіталізувати довелося 55, - повідомили Укрінформу у Департаменті охорони здоров’я КМДА. Яким був травматизм від ожеледі в минулому році – таку звітність у КМДА, на жаль, не зберегли. Але для порівняння, у 2014-му, наприклад, на ранок 26 листопада за ті ж три дні ожеледиці в міські травмпункти звернулися більше ста людей, - повідомляв «Вечірній Київ».

В дощову погоду та під час відлиги Київ заливає так, що перейти дорогу у встановлених для цього місцях просто неможливо, адже потоки води займають смугу більше 1 м. А чекаючи на громадський транспорт на зупинці, варто остерігатися автомобілів, що їдуть по дорозі.

Відсутність відповідної каналізації і як наслідок - потоп під час дощу на тротуарах Києва влітку та ожеледиця взимку.

РІШЕННЯ:

Давайте звернемося до досвіду таких розвинених міст як Гамбург, Берлін, Лондон, Сингапур, Ліон.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: за цим посиланням можна побачити як правильно будувати тротуари:

Прохання до влади: зверніть, будь ласка, увагу на стан тротуарів, виділіть кошти на проведення модернізації та побудови нових якісних каналізацій!

Столиця - зразок для всіх міст України! Почнімо із себе! Давайте сховаємо каналізаційні труби в тротуар!

Нововведення забезпечать:

- гарний настрій усіх жителів та гостей міста на цілий день навіть у дощову погоду та ожеледицю;

- врятують тисячі людей від травм взимку;

- естетично привабливий вигляд вулиць Києва;

- приплив туристів та відповідно збільшення казни міста.

Заздалегідь дякую всім свідомим громадянам, які підтримають дану петицію!

Вітаю всіх любителів дощу та зимової казки! =} БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!!!