Повернути історичний вигляд Андрійовськогму узвозу, який є загальним спадком всього Українського народу. Знести новый фасад театру, та зобов`язати поверти іторичний вигляд будинку.

публікація Направлено на розгляд

Андріївський узвіз є загальним спадком всього Українського народу, візитівкою Києва та всієї України. Одним з місць, за ради якого туристи їдуть саме до Києва. Він повинен бути збережений у первісному стані, таким яким він був збудований у 18 столітті. Нові модернстські фасади втщент руйнують його історичну цінність та туристичну привабливість. Право на перебудову має приймати вся громада Києва, а не лише декілька чиновників-взяточників. Вважаю, що новий фасад театру на подолі має бути знесений, а вулиці має бути повернений історичний вигляд. Данні роботи мають бути покладені на забудовника та проектувальника. Посадові особи, що давали дозвіл на руйнування історичного центру Києва мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності, а наразі усунені з посад.

Хроніка подій

27-12-2016
Доручення:

Київський міський голова Віталій Кличко доручив (доручення  від 27.12.2016 №08/КО-15517(п)) постійній комісії Київської міської ради з питань з питань містобудування, архітектури та землекористування, постійній комісії з питань культури, туризму та інформаційної політики та виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) розглянути електронну петицію в установленому порядку.