Термінове спорудження автоестакади (мосту) через залізничні колії між Чоколівкою та Відрадним

З метою уникнення у найближчому майбутньому повного блокування автомобільними корками виїзду з м/р-на Чоколвіка по вул Ушинського у бік Чоколівського бул. у зв'язку з постійним блокуванням автомобілями вул Ушинського відвідувачами Радіоринку, наявністю великих торговельних об'єктів (оптова база на вул.Волинській) активним будівництвом житлових та офісних приміщень у мікрорайоні, різким збільшенням кількості автотранспорту, що паркується у мікрорайоні, у зв'язку з великою транзитною роллю Чоколівки (по вул.Волинській-Ушинського) з Кільцевої дороги, аеропорту "Київ" пропонується терміново спорудити автоестакаду (міст) через залізничні колії між Чоколівкою та Відрадним між вулицями Смелянською та Героїв Севастополя , що дозволить відвести значну частину потіка транспорту з вул Волинська-Ушинського, та прямого виїзду мешканців та робітників установ району на просп Відрадний, просп Комарова, Індустріальний шляхопровід.