Відремонтувати покриття на Повітрофлотському проспекті

публікація Недостатньо підписів

На ділянці від проспекту Перемоги до Севастопільскої площі присутні численні просідання асфальтового покриття, що створюють загрозу для людей внаслідок пошкодження автотранспорту.

Найбільш великі та небезпечні розташовані:

- Повітрофлотський проспект 1 у напрямку до Жулян, на світолофорі біля стадіону ЦСКА. Цю яму вже 7 років не можуть перемогти, за кілька місяців після ремонту - знову просідає так, що авто аж підстрибує;

- від перехрестя вул. Івана Огієнка до вул. Стадіонна: тут численні просідання покриття як біля люків, так і без видимих причин. Кілька ям перед пішоходним переходом навпроти вул. Стадіонна створюють умови, коли безпечне гальмування стає неможливим, що чатсо призводить до ДТП із участтю авто ті пішоходів;

- світлофор пбіля вулиці Просвіти, за ним одразу начебто на бордюр треба заїхати, особливо у лівому ряду. Такий самий слід від прокладання коммуникацій і далі, навпроти будівлі Повітрофлотський пр-т 39/1;

- Севастопільска площа, Повітрофлотський пр-т 50/2, просідання покриття біля ливневої каналазації та одразу біля заїзду на завправку WOG.

Ці всі ями та просідання створюють усі умови для скоєння ДТП, можливо с постраждалими.

В зв"язку с цим прошу:

- максимально швидко та якісно відновити покриття;
- контролювати якість ремонту на протязі 2-х років та штарфувати/примушувати переробляти за власний кошт підприємство, що виконало неякісний ремонт.