Зміни до Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 №4

Зважаючи, що на цей час вартість оплати теплопостачання не відповідає реальним доходам громадян, а опалення квартир і місць загального користування будинків іншими джерелами опалення значно дешевше ніж централізоване опалення пропоную:
ухвалити рішення на сесії КМДА, щодо направлення пропозиції до Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України стосовно нормативного урегулювання спрощеної процедури отримання дозволу на відключення від централізованого опалення та встановлення альтернативних джерел опалення шляхом внесення змін до наказу Міністерства від 22.11.2005 №4 "Про затвердження Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання", або розробки окремого порядку щодо спрощення такої процедури.