Прискорення розробки проектів нормативних актів з організації обліку теплової енергії у багатоквартирних будинках з вертикальною системою опалення

публікація Недостатньо підписів

Вже була петиція, яка набрала необхідну кількість голосів для розгляду, під назвою "Індивідуальний облік тепла в квартирах з вертикальним розподілом опалення" від 16.05.2016, Автор петиції: Костенко Юрій Михайлович. Посилання https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=3546.
Незважаючи на те, що була схвальна відповідь КМДА, досі не розроблений проект організації обліку теплової енергії у багатоквартирних будинках з вертикальною системою опалення. Важко зрозуміти, чтому на це потрібно стільки часу. Такі речі потрібно проштовхувати на самому високому рівні через усі перепони! Вже давно існують такі системи обліку, їм лише потрібно пройти усю бюрократію країни. Але поки бюрократи перекладають папірці, мешканці будинків повинні сплачувати шалені платіжки за опалення. Але проблема в тому, що наприклад у мене 16-поверховий будинок, у якому на верхніх поверхах нормальне опалення, а на першому батареї майже холодні і при цьому платити доводиться однаково. Зважаючи на те, що а-ні ЖЕК, а-ні Київенерго, а-ні 15-51 КМДА нічого з цим не роблять, а тільки посилають по колу друг до друга, виходить, що мешканців будинків грабують на рівні Держави! Вважаю, що єдиний вихід - індивідуальні лічильники опалення! Проект потрібно було узаконювати ще тоді, коли думали про загальнодомові лічильники. А так виходить, що самі керівники міста створили можливість для пограбування населення приватною компанією!