Розірвання договору із ПАТ "Київенерго" щодо утримання,експлуатації теплових мереж міста Києва з 01.01.2017 року

Об'єктивний аналіз технічного стану теплових мереж столиці, який грунтується на незліченній кількості аварій мереж ЦО, ГВС, відсутності будь-якої діяльності компанії, скерованої на нормальне утримання таких мереж, а також монополізація компанії всупереч антимонопольному законодавству, надходження споживачам астрономічних сум за опалення, цифри яких взяті просто зі стелі, неадекватна та незрозуміла тарифна політика дають ВСІ ЗАКОННІ підстави КМДА щодо розірвання такого договору в зв'язку із невиконанням ПАТ "Київенерго" своїх зобов'язань.Кияни,не мовчіть,підписуйте петицію,поширюйте її!!