Продовжити лінію швидкісного трамваю до Палацу Спорту

публікація Недостатньо підписів

Пропоную продовжити лінію швидкісного трамваю, що прямую з Борщагівки до Старовокзальної, до Палацу спорту, а також перенести кінцеву зупинку зі Старовокзальної до власне будівлі столичного вокзалу. Швидкісний трамвай розвантажить Святославовн-Броварську лінію метрополітену, до якої, власне, прямує трамвай, мешканці мікрорайону, які працюютьнавчаються в районі станції Палац Спорту, Олімпійська, Площа Льва Толстого, зможуть на трамваї добиратися до пункту призначення, не пересідаючи на метро або інші види транспорту. Можна також організувати новий маршрут від Вокзалу до Палацу Спорту, в такому випадку ті, хто приїжджають до столиці потягом зможуть скористатися послугою швидкісного трамваю, а метро, знову ж таки, розвантажиться. Нагадаю що досі не почалося будівництво другого виходу зі станції.
Свого часу Омельченко зробив велику помилку, прибравши трамвай з вулиці Саксаганської, знищення рейкового транспорту не є європейським підходом. Оскільки вулиця Саксаганського і Жилянська є односторонніми можливо що трамваї їхатиме до Палацу Спорту по вулиці Жилянській, в іншу сторону по Саксаганській, можливо лише по одній з них.

Повернемо трамваї на вулиці Києва!