Повернути ЖЕКИ повністю з усім обслуговуючим персоналом (сантехніки, електрики, тощо) особливо для будинків яким за 30 років.

публікація Недостатньо підписів

Важливо тому, що по-перше, зараз повний безлад у цьому питанні, крани протікають, а якщо терміново потрібен сантехнік,то взагалі потоп, те ж саме з електрикою. Внаслідок виникають додаткові умови для корупції, що очевидно. По-друге, якщо замінять ЖЕКи новою структурою без чітких правил, вони будуть обдирати наших бідних людей по повній і чим далі, тим більше. Зараз люди роз'єднані і беззахисні, особливо пенсіонери. В будь якому випадку повинен бути перехідний період, щоб люди могли жити нормально, і так в теперішньому житті одні проблеми.
"Новое это хорошо забытое старое", у СРСР сантехнік без визову приходив і перевіряв чи не протікають крани. А тут місяць вже минув і не знаєш де шукати того сантехніка і страшно подумати СКІЛЬКИ він буде вимагати щоб поставити прокладку.