Про повернення столиці дитсадка №183 на вулиці Пушкінській та відновлення його діяльності

публікація Недостатньо підписів

У кожній сім’ї рано чи пізно виникає проблема влаштувати дитину до дитсадка. А у багатьох, що живуть в центрі столиці, вона уже є.
У мікрорайоні Шевченківського району, межі якого визначено вулицями Толстого, Пушкінською, Великою Васильківською, Хрещатик, Ярославів Вал, Прорізною лише два дитсадки на 45 і 50 дітей, заповнені на 120%, офіційна черга у кожний до 150 дітей. У сусідньому мікрорайоні, межі якого визначені вулицями Жилянською, О. Гончара, Ярославів Вал, В. Липківського теж два дитсадки на 64 і 75 місць. Заповнені на 133-144%. Черга 177 та 400 дітей відповідно.

На вул. Пушкінській, 33-а був чудовий комунальний дитсадок № 183 санаторно-лікувального типу на 150 дітей, три корпуси. Його віддали приватній структурі за підробленим рішенням районної ради. 10 років місцева громада разом з Генпрокуратурою судиться за повернення місту цього дитсадка.

У дитсадка пів гектара чудової озелененої території, поруч - метро «Площа Толстого», «Театральна», «Палац спорту». Дітей возити зручно звідки завгодно.

Звертаємося до Київради з цією петицією про повернення столиці дитсадка 183 санаторно-лікувального типу, відновлення його діяльності зі збільшенням кількості місць до 200.

Підписання завершено